Didi kempot - angge angge orong orong


Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondo
Rondo tak kiro perawan
Mbarang wes kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyok nggoreng telo

Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak sakgede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Anak limo akeh mangane
Penting mbok e enak rasane

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh seng pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh seng pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone



Untuk Download bisa click (dari search Google)






Artikel Lainnya



0 komentar:

Poskan Komentar

Jika ada kesalahan, silahkan di isi komentarnya!!!!

Follow Me = Follow You

Like Ini